Evy Vaes

Blijf jij streven naar een streefgewicht?

Gepubliceerd op:
27/01/2022

Opgelucht zei ze tegen me: “Ik maak me zo vaak druk om wat een ander denkt van mijn lichaam en hoe ik eruit zie en dat wil ik niet meer...” Ja, ik snap dat je het niet meer wilt, het slorpt zoveel energie van je weg.

Waar maak jij het mee dat je leeft volgens de verwachtingen van een ander, eerder dan die van jezelf? Je neemt jezelf zo vaak voor om iets niet meer te doen, maar toch denk je dan ik zal het toch maar doen want wat als…

Je laat jezelf vaak een druk op leggen over je lichaam over hoe je eruit ziet vaak of wat een ander van je denkt of wat de dieetmaatschappij je inpepert! Hoe vaak probeer je te voldoen aan de verwachtingen van de dieetmaatschappij; het “ideale gewicht”, het “ideale figuur” en wat is ideaal? Je hoeft alleen maar te voldoen aan je eigen verwachtingen en dat waar jij jezelf goed bij voelt!

Vele vrouwen zijn niet zo happy met hoe hun lichaam eruit ziet dat ze willen streven naar een lichaam dat mooi is in theorie, maar totaal niet bij hun DNA past. Waarom wil je dat dan wel voor je lieve lijf? Het is hetzelfde als je proppen in schoenmaat 38 terwijl je eigenlijk maat 40 hebt. Waauw, ik voel al pijn en een benauwd gevoel als ik er nog maar aan denk… om zo door het leven te moeten gaan. Doet me denken aan dat ze in het Oosten de voeten van kleine meisjes inbinden…totaal niet comfortabel!

Dus wordt het niet is tijd dat je die schoenen van een ander uitkickt en iets gaat doen waar je lieve lijf zich goed bij voelt?

Waar loop jij nog teveel in de schoenen van een ander of wil je nog teveel voldoen aan de verwachtingen van een ander?

Ga vanaf nu lopen in je eigen schoenen, in iets wat bij je past, waar je lichaam zich goed bij voelt want je zal zien, dat werkt bevrijdend!

 

#happylijf #byebyedieten #schoenen #bewustenbetereten #verwachtingen #rustinjehoofd #hersteljerelatiemeteten #energie

Evy Vaes

Erkende (anti)dietïste

Intuitief eating coach

Als gepassioneerd en intuitieve eetconsulent , ben ik toegewijd om je te helpen een goed gevoed leven te leiden

Evy Vaes

Als gepassioneerd en intuïtieve eetconsulent , ben ik toegewijd om je te helpen een goed gevoed leven te leiden.
Als geregistreerd diëtist-voedingsdeskundige heb ik een missie om mensen in staat te stellen hun behoefte te overwinnen om saaie diëten te volgen als maatstaf voor succes, zodat ze een vredig evenwicht in het leven en een vreugdevolle liefde voor eten kunnen herontdekken.

info op facebook

instragram feed

contactgegevens

Gratis e-Book

7 tips om een goed huwelijk te sluiten met eten. 
Ontvang mijn e-book via onderstaande link!
Ontvang je gratis e-book!
© 
2024
 Pomme & Peau    | 
   Coded with
by NETrun
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram