Evy Vaes

Antidiëtiste & Intuïtief eating coach voor ondernemende mama's en vrouwen

Wat je over mij moet weten:

… dat ik een bloedhekel heb aan het woord dieet, punten, calorieën tellen... laat ze dus ook niet over je lippen rollen bij mij of ga naar iemand die “standaardadvies” geeft. Diëten zijn passé! Enkel focussen op kilo’s is passé!

… dat ik zelf ook geen maatje S heb en dat ik als vrouw om meer bekend wil staan dan zij die alleen maar een strak lichaam nastreeft en niks meer is dan dat! Jij mag er zijn!

… dat ik een Blonde Bourgondiër ben, die zich mooi en fit voelt in haar lijf en dat dit best allemaal samen kan gaan in mijn traject! 

... dat ik een bloedhekel heb aan diëten. Mijn haren komen al overeind als iemand het woord dieet nog meer over zijn lippen durft te laten rollen. Het is mijn droom dat vrouwen nu eens en voor altijd gaan stoppen met diëten en hun lieve lijf naar de kl*ten doen.

Waarin ik geloof

Dat vrouwen met een maatje meer ook mooi en fit kunnen zijn en dat ze meer zijn dan alleen maar die kilo’s en ik help ze dolgraag om terug sterk te staan in hun prachtige powerlijf dat ze van Moeder Natuur gekregen hebben, maar dat ze door de dieetmaatschappij jaren verafschuwd hebben.
Als je dieet doe je dat prachtige lichaam naar de kl*ten. Ik wil vooral dat je jou vrouwenlichaam goed gaat verzorgen door het totaalplaatje aan te pakken naast voeding. Je relatie met eten terug herstellen doe je door mindset, zelfzorg en lichaamsacceptatie. Je mag er zijn zoals je bent!

Als jij voelt dat ik de experte ben die je gaat helpen stralen in je Prachtige Powerlijf

Als je mij zou kennen, dan zou je weten dat

Ik liever eet dan dat ik eten maak en heb dus het liefst eten dat snel klaar is, maar bakken doe ik wel liever net zoals mijn mama.
Ik hou van de geur van koffie, maar je kan mij er niet mee plezieren want ik ben vooral een theeliefhebber!
Materialistische dingen zoals een garderobe aan kleren of schoenen betekenen totaal niks voor mij en maken mij niet happy. Ik zou ook overal en waar kunnen wonen liefst in de natuur weg van de drukte zolang ik er maar gelukkig ben.
Ik haat shoppen. Als ik winkel is het omdat het nodig is en na 2 winkels ben ik het spuugzat.
Ik hou van lokale producten en voel passie voor dingen die met de hand gemaakt zijn. Kom aub niet af met light producten…
Ik ben dol op Sushi maar ben nogal klunzig met stokjes waar mijn man altijd moet om lachen.
I do whatever it takes om mijn dromen waar te maken: één daarvan was een eigen praktijk, het tweede was een natuurwinkel met ophaalpunt voor verse producten van bij de boer. Ik leef al deels mijn droom…

Mijn achtergrond

Jaren geleden walgde ik zelf van mijn figuur. Tot mijn 20-iger jaren had hier nooit problemen mee. Ik was altijd een fitte tennisster trots op wie ze was tot ik stopte met tennissen. Mijn lichaam veranderde en ik was op een punt gekomen dat al mijn vriendinnen slanker, fijner en minder geblokt waren als ik. 

Je zou het aan de glimlach op mijn snoet niet gezien hebben, maar ik schaamde mij vaak over mijn lichaam en droeg wijde kleren op feestjes om mijn onzekerheid over mijn bolle “zwangere” buik te verdoezelen. Of ik kruiste mijn armen voor mijn lichaam in de hoop dat sommige mijn buik in profiel niet opmerkte of ik trok mijn buik al is in bij het geven van presentaties… uit angst om toch maar niet die “dikke” diëtist te zijn. Ik voelde mij ook totaal niet op en top vrouw en neen dat ging totaal niet over “O, wat zou ik graag kilo’s willen afvallen.” Neen, het ging over – dat ik mezelf en mijn lieve lijf dat ik van nature gekregen had niet meer aantrekkelijk vond.

Ik kom uit een warme Bourgondische boerenfamilie en ben nooit op dieet geweest, eentje die houdt van weelderige groenten in de moestuin, koken, bakken en lekkere boerenkost. Thuiskomen en eten was simpelweg genieten voor mij als kind want op eender welk moment je ook binnen stapte – de geur van vers gemaakt eten blijft mij altijd bij; een ketel soep die ’s avonds laat nog op het vuur staat te pruttelen of een taart in de oven op woensdagnamiddag... doen mij nog steeds spontaan glimlachen. 

Ik voelde mij toen ook fier met mijn figuur ondanks al haar schoonheidsfouten en wist dat een dieet niet de oplossing was van mijn probleem om mij mooi en zelfverzekerd te voelen in mijn lijf. Mocht het zo simpel zijn dat enkel focussen op wat ik at, mijn probleem met eten en mezelf zou oplossen dan zou ik niet zo worstelen met mijn gezondheid, lichaamsbeeld, zelfvertrouwen… Mijn relatie met mezelf en dus ook met eten was verstoord en ik moest beter worden in mezelf graag zien en mij zelfverzekerd voelen in mijn lijf.

Ik besloot mijn eigen lichaam beter te leren lezen en begrijpen als een boek en mij te specialiseren in het herstellen van mijn relatie met eten; waarom ik nu eet en hoe ga ik om met eten… wat resulteerde in mezelf graag zien en zelfverzekerd voelen in mijn lijf zonder te diëten.Voor mijn gezondheid ben ik ook zelf terug naar mijn roots gegaan en koken mijn partner en ik sindsdien deels met lokale (h)eerlijke producten recht van bij de boer. Ik verzorgde mij bewust beter. Ik voel mezelf mooi en fitter in mijn lijf. Mijn relatie met mezelf en eten herstelde zich en langzaam maar zeker ontdekte ik rust, vrijheid en kracht. Als Evy, ben ik fier en sta ik er als nooit tevoren in mijn powerlijf dat Moeder Natuur mij gegeven heeft en I love myself!

Nu help ik vrouwen met een maatje meer die zich niet mooi voelen om terug te staan in hun prachtige powerlijf dat Moeder Natuur ze gegeven heeft maar die liefde hiervoor kwijt zijn!

Evy Vaes

Als gepassioneerd en intuïtieve eetconsulent , ben ik toegewijd om je te helpen een goed gevoed leven te leiden.
Als geregistreerd diëtist-voedingsdeskundige heb ik een missie om mensen in staat te stellen hun behoefte te overwinnen om saaie diëten te volgen als maatstaf voor succes, zodat ze een vredig evenwicht in het leven en een vreugdevolle liefde voor eten kunnen herontdekken.

info op facebook

instragram feed

contactgegevens

Gratis e-Book

7 tips om een goed huwelijk te sluiten met eten. 
Ontvang mijn e-book via onderstaande link!
Ontvang je gratis e-book!
© 
2024
 Pomme & Peau    | 
   Coded with
by NETrun
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram