Evy Vaes

Dat wat je uitstraalt, trek je ook aan!

Gepubliceerd op:
12/01/2023

Mijn dochter is nu 3 maand oud en ik heb beslist dat ik mij enkel nog wil omringen in het leven met mensen die er echt toe doen. Yes, en daarmee bedoel ik mensen die altijd alles moeilijk vinden, die klagen en zagen, die negatief denken, continu leven vanuit angst, alles in twijfel trekken, pogingen blijven doen om me leeg te zuigen en zelf geen meter vooruitgang boeken, nog meer achter mij te laten in 2023. 

 

Want dat wat je uitstraalt, trek je ook aan! Straal je positiviteit en energie uit dan zal je dat in de meeste gevallen ook terug krijgen. Mensen die van mij mirakels verwachten en nog liever in de “selfpity club”of hun donker hol blijven zitten huilen eerder dan er te willen uit kruipen... Die energie verliezen aan pietluttigheden die er niet te doen en dat gaat op termijn ten koste van mezelf.

Die energie wil ik gebruiken om er te zijn voor mijn dochter, gezinnetje en mijn klanten die er echt toe doen! Door de rotte appels er tussenuit de gooien, kan ik het beste van mezelf geven aan hen...

 

Wat bereik je ermee, vraag ik mezelf af, door jezelf zo op te stellen?

Sta op! Herpak jezelf, verzorg jezelf, leef van uur tot uur en vind jezelf de moeite waard. 

 

Ik ga zelf nog wat meer kiezen voor mensen die durven te kiezen, die positief en vrolijk in het leven willen staan, die wijze dingen te vertellen hebben waar ik iets van kan leren en die mijn ziel positief voeden…

 

Dus met welke mensen wil je jezelf graag omringen en welke laat je best wijselijk achterwege in ‘23 om met meer energie je dag door te komen? Onthoud: jij wordt steeds het gemiddelde van de 5 mensen met wie jij jezelf het meeste omringt.

 

In mijn traject help ik je graag hoe je met boerenkost vanuit intuïtie jezelf stralend voelt met jouw vrouwelijke vormen, zonder dieet!

Interesse? Boek dan via evy@dietistevaes.be een gratis inspiratiesessie om te weten of dit iets voor jou is!

#prachtiginjepowerlijf #intuïtie #selfpityclub #energie #positiviteit #durftekiezen #soulfood #kieswijs #stralen #zielenvoeding

Evy Vaes

Erkende (anti)dietïste

Intuitief eating coach

Als gepassioneerd en intuitieve eetconsulent , ben ik toegewijd om je te helpen een goed gevoed leven te leiden

Evy Vaes

Als gepassioneerd en intuïtieve eetconsulent , ben ik toegewijd om je te helpen een goed gevoed leven te leiden.
Als geregistreerd diëtist-voedingsdeskundige heb ik een missie om mensen in staat te stellen hun behoefte te overwinnen om saaie diëten te volgen als maatstaf voor succes, zodat ze een vredig evenwicht in het leven en een vreugdevolle liefde voor eten kunnen herontdekken.

info op facebook

instragram feed

contactgegevens

Gratis e-Book

7 tips om een goed huwelijk te sluiten met eten. 
Ontvang mijn e-book via onderstaande link!
Ontvang je gratis e-book!
© 
2024
 Pomme & Peau    | 
   Coded with
by NETrun
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram