Evy Vaes

I don't know how she does it

Gepubliceerd op:
27/01/2022

Onlangs keek ik de film: I don’t know HOW she does it?

Ik vond hem geweldig: een druk bezette ambitieuze mama die 100 ballen in de lucht te houden heeft, zichzelf voorbij holt en geen nee kan zeggen. Ze ziet haar gezin dolgraag en ze doet ook haar werk met hart en ziel. Op het einde van de film vraagt een gast aan haar man: I didn’t ask, what does your wife do? De man kijkt naar zijn vrouw en zegt: She... she’s a jongleur.

Wel, ik ben ook zo’n jongleur in mijn hoofd. Want écht jongleren met ballen of kegels? Ik kan het niet en nee hier ligt mijn ambitie niet dus ik zou het persoonlijk ook niet willen kunnen zelfs.

Anyway... Hoe vaak lig je als in je bed dat je hoofd blijft jongleren, blijft draaien als een paardenmolen en dat je in jouw gedachte al de to-do lijst op de muur van de kamer aan het uitschrijven bent voor morgen?

Tja, jongleren met te veel ballen, maakt moe en geeft je een mentaal uitgeput, futloos gevoel... Zo is het ook met diëten. Je mag dan wel gestopt zijn met diëten, maar bij een aantal van mijn cliënten zit het dieet denken of zoals ik het noem: die foutieve jonglerende gedachten er nog te veel in gebakken.

Denk maar aan:

  •       Koolhydraten, calorieën vermijd ik best zoveel mogelijk,
  •       Van aardappelen word ik dik,
  •       Na 19u eet ik best niets meer,

 

Wat een verademing zou het voor je zijn, mocht je van dat dieetdenken kunnen afstappen en vanaf nu NOOIT GEEN EXTRA bal hiervoor meer in de lucht moeten houden? Hoeveel verlichting zou het geven voor je hoofd als je jezelf meer vanuit intuïtie voedt, verzorgt en je zo meer energie overhoudt voor nog leukere dingen?

Hou dan mijn Masterclass Doorbreek het Dieetdenken in de gaten!

Schrijf je in via deze link: https://pommepeau.activehosted.com/f/1

 

 

#bewustwording #bewust #bewustenbetereten #nooitmeerdiëten #ambitieus #hoofdleegmaken #hoofdverlichten #meerenergiekrijgen #rustinhoofd

Evy Vaes

Erkende (anti)dietïste

Intuitief eating coach

Als gepassioneerd en intuitieve eetconsulent , ben ik toegewijd om je te helpen een goed gevoed leven te leiden

Evy Vaes

Als gepassioneerd en intuïtieve eetconsulent , ben ik toegewijd om je te helpen een goed gevoed leven te leiden.
Als geregistreerd diëtist-voedingsdeskundige heb ik een missie om mensen in staat te stellen hun behoefte te overwinnen om saaie diëten te volgen als maatstaf voor succes, zodat ze een vredig evenwicht in het leven en een vreugdevolle liefde voor eten kunnen herontdekken.

info op facebook

instragram feed

contactgegevens

Gratis e-Book

7 tips om een goed huwelijk te sluiten met eten. 
Ontvang mijn e-book via onderstaande link!
Ontvang je gratis e-book!
© 
2024
 Pomme & Peau    | 
   Coded with
by NETrun
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram